RECEPTIE :

Accueil RéceptionDe receptie biedt een volledige documentatie van activiteiten en ontdekkingen rond Begard.
Je hebt ook een boekje met informatie over de diensten die worden aangeboden op de stad en in de buurt (kapper, fotograaf, supermarkten, ziekenhuizen, apotheek, benzinestation, automobielbedrijf, taxi's, restaurants ...).

We hebben ook bieden bij aankomst, het leveren van een welkome boekje met alle sites te bezoeken op de Côtes d'Armor.

De receptie biedt ook een ruime keuze aan verkoop van lokale producten in de winkel, briefkaarten, een WiFi-dienst en ijs te genieten in de tropische hitte van Bretagne!

Een bibliotheek is ook verkrijgbaar bij de receptie, geen rommel je koffers, deze kun je vinden in een van onze boeken. Buiten de receptie vindt u een automaat voor warme dranken en een snoepautomaat.

We kunnen ook lenen u kommen, ballen, tafeltennis en badminton.

Geaccepteerde betalingswijzen:

paiement en espèces paiement par carte bancaire paiement par chèques bancaires ou postaux
paiement par virement paiement par chèques vacances paiement par mandat


De openingstijden zijn:

November-maart einde: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9u tot 12u en 13u30-16u30
 
April, mei, juni, september en oktober: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 9u tot 12u en 13u30-17u30
Zondagochtend van 9u tot 12u30
 
Juli augustus: Dagelijks geopend van 8.30 tot 12.30 uur en 15.30 tot 19.30 uur.
Op dit moment is de voogd aanwezig is de hele nacht in H1 locatie.
U kunt ook vinden op de site, of als u hulp nodig hebt, neem dan contact het alarmnummer zullen wij contact met u op bij aankomst.

 

comfort:
  • Sanitaire comfortabel met douche (toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit)
  • Verandering baby (in de douche vrouw toegankelijk zijn voor personen met beperkte mobiliteit)
  • ruimte wasmachine en droger (2 wasmachines en 1 droger) tokens kunnen worden gekocht bij de receptie en wasserette als je het niet.
  • Schoonmaakkosten voor "chalets"
  • Lakens te huur op aanvraag (lakens voor een persoon 6 € / nacht en lakens voor dubbel-8 € / nacht). Dit omvat de verhuur hoeslaken, de vlakke plaat en kussensloop.
Les Sanitaires du Camping du Donant


 

Vrije tijd en recreatie :

TV-kamer :
Tv-kamer (voorzien van DTT) werd geopend in juli en augustus elke dag van 8.30 tot 12.30 en van 15.30 tot 23.30 uur.

Speelkamer :
De speelkamer in het onderste receptie gebouw heeft een pooltafel, flipperkast, een dansspel, 2-pong ping en tafelvoetbal (de laatste is alleen beschikbaar in juli-augustus) .

Espace jeuxSpace Games : U vindt schommels, een glijbaan en een tourniquet (games die bestemd zijn voor kinderen van 3 tot 12 jaar onder de verantwoordelijkheid van ouders of volwassen) en een volleybal of badminton. Ballonnen of sneeuwschoenen zijn klaar bij de receptie.

OP DE KAMP : De camping is uitgerust met een WiFi-netwerk. Vraag uw toegangscodes voor de opvang volgens de gewenste tijd (zie onze tarieven) en je kunt komen over het veld met uw laptop. De site heeft ook een gezamenlijke barbecue, geven we niet of kolen, of vlees!DISPLAY - INFORMATIE:
Alle animaties worden getoond op de camping tafel "Animatie" bij de receptie, Vergeet niet te registreren bij de receptie. Vindt u alle evenementen op het gebied tijdens uw verblijf. Wordt ook aangetoond, schema's van de getijden, de markten in de Côtes d'Armor en de verschillende partnerschappen die wij aanbieden.

DIEREN :
Onze huisdieren zijn welkom. Zij moeten aangelijnd, en als je vertrekt, doen "niet in de steek" uw locatie of uw locatie. Honden hebben geen ondersteuning voor deze eenzaamheid, ze blaffen of degraderen van het materiaal, dat is lastig voor de buurt. Voor de camping netheid en hygiëne van alle, laat uw huisdieren buiten het kamp te laten doen van hun bedrijf. Wij wensen u een aangenaam verblijf op Camping du Donant.